15/8/22

LES ESTÀTUES DEL MUSEU: La la land

TEMA: Fragments de la BSO de la pel.lícula La la land (Justin Hurwitz).

DRAMATITZACIÓ: Les estàtues del museu.

Es parteix el grup per la meitat. Mig grup són estàtues immòbils a dalt de cadires escampades per l'aula (cadascú pot imaginar-se una posició segons què representi: esport, ofici...). L'altre mig grup són els visitants que van al museu (mòbil o bloc per dibuixar -imaginaris o no-).

- Inici - 0:36: Entren els visitants al museu -per diferents portes- i miren atentament les estàtues. Comenten la situació, els hi tiren fotos, dibuixen al bloc i passegen. Marxen quan la música acaba.
 
- 0:37 - 1:18: Quan no hi ha ningú, amb el canvi de música, les estàtues comencen a despertar-se lentament i van movent malucs i cul seguint la pulsació de la música, cada vegada més. Es van mirant entre elles amb cara de murris perquè volen fer una sorpresa als pròxims visitants. Queden "congelades" altre vegada.

- 1:19 - 1:54: Tornen a entrar visitants per les portes amb la mateixa actitud de l'inici, però... 

- 1:55 - 2:22: Les estàtues salten de les cadires i comecen a perseguir els visitants! Cada parella donarà voltes a una cadira sense arribar a tocar-se... els visitants fan cara de por i les estàtues cara de murris.

- Final: Tothom cau a terra!



IDEA: Albert Massip